Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógymódok - candida képes leírás - Candida.tlap.hu
részletek »

Gyógymódok - candida - Candida.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: candida.tlap.hu » Gyógymódok - candida
Keresés
Találatok száma - 8 db
A candida kezelési lehetősége

A candida kezelési lehetősége

Modern korunkban számtalan civilizációs betegség létezik, ezek közé sorolható a Candidiázis is. A candida az utóbbi néhány évben sok ember életét keserítette meg. Ez, a ma már szinte ellenségnek tekintett gombafaj valójában szervezetünk fontos alkotóeleme, ennek ellenére mindent megteszünk azért, hogy kiirtsuk. A média nem egyszer halálos kórként állítja be, s riogatja vele a lakosságot. Pedig nem a candida felelős a problémákért - vagy legalábbis nem közvetlenül.

Candida-fertőzés: holisztikus gyógyítás

Candida-fertőzés: holisztikus gyógyítás

A Candida albicans a Candida sarjadzó gombák osztályának leggyakoribb faja. Normál körülmények között is megtalálható a szervezetben, de a bél baktériumflórájának ellenőrzése alatt áll. Elszaporodása komoly egészségkárosodáshoz vezethet. Hogyan szoríthatjuk vissza?

Fertőzés megállítása

Fertőzés megállítása

A Candida albicans széles körben elterjedt ?Candida? sarjadzógombák osztályának a leggyakoribb faja. Normál körülmények között is megtalálható a szervezetben, a bél baktériumflórájának kontrollja alatt áll. Különböző változatai ismertek, a Candida gombatörzsek nem mind lehetnek jelen testünkben, de akár már születéskor is bekerülhetnek szervezetünkbe.A bél hasznos baktériumflórája (immunrendszerünk részét is képezi) szabályozza a bélben letelepedett gombák szaporodását, de ha az károsodást szenved, vagy megsemmisül, akkor a bélben lévő élesztőgomba elszaporodik, elözönli a szervezetet. Normál esetben ezek a baktériumok együtt élnek a többi baktériummal és szerves részét alkotják szervezetünknek.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Grapefruitmag kivonat

Grapefruitmag kivonat

A grapefruitmag kivonat a legsúlyosabb fertőzésekből való gyógyulást is elősegíti. A kísérletek bebizonyították, hogy a vírusokkal, gombákkal, baktériumokkal, különböző parazitákkal szemben páratlanul hatékony, ezért természetes antibiotikumként alkalmazható. A grapefruitmag csepp megszünteti a fertőzéseket, emellett antioxidáns hatása segíti a megelőzést és erősíti az immunrendszert. A benne található C- és E-vitamin, valamint a bioflavonoidok jótékonyan hatnak a szervezetre. A grapefruitmag kivonat koncentráltan tartalmazza az értékes hatóanyagokat, melyek a rákos sejtek szaporodását is képesek meggátolni.

Kezelése

Kezelése

Míg évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt a megélhetés komoly fizikai munkát igényelt, nem fordulhatott elő, hogy valaki mozgáshiányos életmódot folytasson. Nem léteztek mesterségesen előállított élelmiszerek, s a földet szennyező vegyszerek. Éppen ezért az emberek táplálkozása is egészségesebb volt.

Kókuszzsírral a candida gomba megelőzésére és kezelésére

Kókuszzsírral a candida gomba megelőzésére és kezelésére

Candida albicans, Candida gomba kezelése Candida diétával! Ön is évek óta kísérletezik a Candida gomba leküzdésével? A megoldás Ön előtt van, megmutatjuk, hogyan szabadulhat meg a Candidától ízletes ételekkel. Evés után állandó felfúvódás, rosszullét szagallergia és még sok közérzetet, rontó hatást éreztem az utóbbi időben. Nem értettem miért, hiszen most voltam antibiotikumos kezelésen és úgy gondoltam teljesen egészséges lettem. Ha ezek után elmegy egy Candida szűrővizsgálatra és megállapítják a fertőzést, akkor kezdődik a komoly diéta. A candidiázisban szenvedők sajnos ezt már tudják. De van segítség ami többszörösére javítja a diéta hatását és csökkenti a betegség kezelésével eltöltött időt. Mi a Candida? A Candida albicans egy élesztőgomba (fungus), amely normál körülmények között is előfordul a bélrendszerben. Egészséges embereknél a Candida kevés kárt okoz, mert jótékony hatású mikroorganizmusok vagy probiotikus anyagok ellensúlyozzák.

Mitől kaphatsz candidát?

Mitől kaphatsz candidát?

Hallottál már a Candida nevű fertőzésről? Megrettensz, ha arra gondolsz, hogy Te is megbetegedhetsz? Bizonyára sokan így vannak ezzel, de mielőtt még a kelleténél jobban megijednénk, tudnunk kell, hogy a Candida-fertőzést okozó Candida albicans nevű élesztőgomba minden ember szervezetében megtalálható, anélkül, hogy bármilyen problémát okozna. A következőkben dr. Sike Róbert, a Budai Egészségközpont gasztroenterológus szakorvosa mondja el, hogy mi okozhatja a Candida-fertőzést, és milyen módszerekkel kerülhetjük el, vagy kezelhetjük a betegséget.

Organic Herb

Organic Herb

100%-os bio tönköly búzamagból készült fagyasztott búzafűlé. Kiválóan alkalmas étrend kiegészítéshez, hiszen tele van vitaminokkal, és természetes antioxidánsokkal is. Ajánlani tudom még a méregtelenítéshez, és böjthöz egyaránt, és a fogyáshoz, és főképpen azoknak, akik nem akarnak szintetikus vitaminokat szedni. Őstermelőtől, bevizsgálva, és feldolgozó üzemi engedéllyel.

Tuti menü