Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tünetei képes leírás - Candida.tlap.hu
részletek »

Tünetei - Candida.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: candida.tlap.hu » Tünetei
Keresés
Találatok száma - 6 db
11 jellemző tünete

11 jellemző tünete

Ha immunrendszered meggyengül, a candida gomba könnyen elszaporodik testedben, és kellemetlen panaszokat okoz. Ismerd meg a tüneteket! A Candida albicans olyan élesztőgomba, mely természetes módon jelen van a szervezetedben. A nemi traktusban, a bélben, a szájban, a nyelőcsőben és a torokban is megtalálható, és nem okoz semmilyen problémát, hiszen teljes harmóniában él együtt a többi természetes gombával. Egészen addig, amíg immunrendszered meg nem gyengül, és a Candida-gomba el nem szaporodik benned. Ilyenkor azonban teljesen érthetetlen és összefüggéstelen panaszokat okoz, és túlzott elburjánzása súlyos betegségekhez vezethet.

Candida tünetei

Candida tünetei

A Candida egy élesztőgomba, amely mindenki szervezetében jelen van, és ha elszaporodik súlyos egészségügyi problémákat, okozhat. Előfordulhat nem csak nők körében, de a férfiaknál és a gyermekeknél is.

Candida: az ezerarcú betegség

Candida: az ezerarcú betegség

A Candida albicans ártalmatlan emésztőgomba, mely legtöbbünk szervezetében megtalálható. Ha azonban valamilyen oknál fogva túlszaporodik, rendkívül változatos tünetekkel járó, éppen ezért nehezen felismerhető betegséget okozhat.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Imádja a stresszt és az édességet - tünetei

Imádja a stresszt és az édességet - tünetei

Állandó fáradtság, bőrpanaszok, fájdalmas puffadás, rohamokban jelentkező éhség és vágy az édességek után - ezek a tünetek többféle betegség jelei is lehetnek, de ilyen esetekben mindig gyanakodni kell a civilizációval egyre jobban terjedő alattomos betegségre: a gombás fertőzésekre. A gombák ugyan mindenkiben jelen vannak kis mennyiségben, de a túlszaporodott kórokozók minden negyedik embert megbetegítik.

Új népbetegség? - tünetei

Új népbetegség? - tünetei

Valahol mindannyian tudjuk, hogy ez büntetlenül nem maradhat. A leveg˜, a víz, a sok ócska, élettelen mˆétel, a fogyasztás mámora - magunkat rongáljuk velük, nem vitás. Id˜r˜l id˜re aztán mindig jön valami - most éppen a Candida -, ami figyelmeztet: kényeztetés helyett értelmes élettel kellene megajándékoznunk magunkat

Valódi veszély vagy hatalmas üzlet? - candida

Valódi veszély vagy hatalmas üzlet? - candida

A Candida egy éleszt&ilde;gomba, amely mindenki szervezetében jelen van, de csak akkor okoz gondot, ha elszaporodva felborítja az egyensúlyt. Ez aztán problémákhoz vezethet. Először is számoljunk le azzal a tévhittel, hogy a gombás megbetegedések csak a nők körében fordulnak elő, és elsősorban vaginális problémákat okoznak - a Candida fő élőhelye ugyanis a bélcsatorna, így nőket, gyerekeket és férfiakat egyaránt érinthet. Hajlamosító tényező a túlterheltség, a tartós antibiotikum kezelés, nőknél fogamzásgátló szedése. Veszélyeztetettek azok is, akik valamilyen allergiás betegségben szenvednek, emésztési problémákkal küszködnek, vagy túlzott stresszhatásnak vannak kitéve.

Tuti menü