Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tünetei képes leírás - Candida.tlap.hu
részletek »

Tünetei - Candida.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: candida.tlap.hu » Tünetei
Keresés
Találatok száma - 6 db
11 jellemző tünete

11 jellemző tünete

Ha immunrendszered meggyengül, a candida gomba könnyen elszaporodik testedben, és kellemetlen panaszokat okoz. Ismerd meg a tüneteket! A Candida albicans olyan élesztőgomba, mely természetes módon jelen van a szervezetedben. A nemi traktusban, a bélben, a szájban, a nyelőcsőben és a torokban is megtalálható, és nem okoz semmilyen problémát, hiszen teljes harmóniában él együtt a többi természetes gombával. Egészen addig, amíg immunrendszered meg nem gyengül, és a Candida-gomba el nem szaporodik benned. Ilyenkor azonban teljesen érthetetlen és összefüggéstelen panaszokat okoz, és túlzott elburjánzása súlyos betegségekhez vezethet.

Candida tünetei

Candida tünetei

A Candida egy élesztőgomba, amely mindenki szervezetében jelen van, és ha elszaporodik súlyos egészségügyi problémákat, okozhat. Előfordulhat nem csak nők körében, de a férfiaknál és a gyermekeknél is.

Candida: az ezerarcú betegség

Candida: az ezerarcú betegség

A Candida albicans ártalmatlan emésztőgomba, mely legtöbbünk szervezetében megtalálható. Ha azonban valamilyen oknál fogva túlszaporodik, rendkívül változatos tünetekkel járó, éppen ezért nehezen felismerhető betegséget okozhat.

Egészséges életmód magazin hírek
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem kell sötétben hazaérkezni. Örülünk az ébredező, megújuló természet csodálatos színeinek. De sajnos a hóval, hideggel és esővel tarkított telet követően menetrendszerűen jelentkezik a tavaszi fáradtság is, van akinél előbb, van, akinél később. A tavaszi fáradtság tünetei...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
7 hatásos energiabomba tavaszra
7 hatásos energiabomba tavaszra A következő tippek nem csak önmagunkra hatnak pozitívan, de párunkra és a...
Imádja a stresszt és az édességet - tünetei

Imádja a stresszt és az édességet - tünetei

Állandó fáradtság, bőrpanaszok, fájdalmas puffadás, rohamokban jelentkező éhség és vágy az édességek után - ezek a tünetek többféle betegség jelei is lehetnek, de ilyen esetekben mindig gyanakodni kell a civilizációval egyre jobban terjedő alattomos betegségre: a gombás fertőzésekre. A gombák ugyan mindenkiben jelen vannak kis mennyiségben, de a túlszaporodott kórokozók minden negyedik embert megbetegítik.

Új népbetegség? - tünetei

Új népbetegség? - tünetei

Valahol mindannyian tudjuk, hogy ez büntetlenül nem maradhat. A leveg˜, a víz, a sok ócska, élettelen mˆétel, a fogyasztás mámora - magunkat rongáljuk velük, nem vitás. Id˜r˜l id˜re aztán mindig jön valami - most éppen a Candida -, ami figyelmeztet: kényeztetés helyett értelmes élettel kellene megajándékoznunk magunkat

Hirdetés
Valódi veszély vagy hatalmas üzlet? - candida

Valódi veszély vagy hatalmas üzlet? - candida

A Candida egy éleszt&ilde;gomba, amely mindenki szervezetében jelen van, de csak akkor okoz gondot, ha elszaporodva felborítja az egyensúlyt. Ez aztán problémákhoz vezethet. Először is számoljunk le azzal a tévhittel, hogy a gombás megbetegedések csak a nők körében fordulnak elő, és elsősorban vaginális problémákat okoznak - a Candida fő élőhelye ugyanis a bélcsatorna, így nőket, gyerekeket és férfiakat egyaránt érinthet. Hajlamosító tényező a túlterheltség, a tartós antibiotikum kezelés, nőknél fogamzásgátló szedése. Veszélyeztetettek azok is, akik valamilyen allergiás betegségben szenvednek, emésztési problémákkal küszködnek, vagy túlzott stresszhatásnak vannak kitéve.

Tuti menü